La-Llosa-de-Ranes-acull-una-de-les-partides-de-Petanca-de-la-Lliga-Vales

La regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de la Llosa de Ranes, van organitzar ahir un torneig de la Lliga Vales de Petanca al Parc Emilio Bolinches, per a persones amb diversitat funcional.

Pel matí, el Consistori va rebre als membres del Centre de Rehabilitació Biopsicosocial Museu Valencia del Departament de la Fe i al CRIS A.D.I.E.M d’Ontinyent.

L’alcalde de la població, Evarist Aznar, els va explicar la importància d’estes activitats, tant per als usuris dels centres com per a la Llosa de Ranes, per a visibilitzar-los.

En paraules de la Regidora de Benestar Social, Paqui Juan, “és una visita molt important perquè volem donar-li visibilitat a les patologies dins de la salut mental, poder treballar amb ells. És un orgull que ens visiten”.

Els dos equips estaven acompanyats per Mónica Quilis (educadora social) del CRIS d’Ontinyent i, per Teresa Hernández (auxiliar d’infermeria) i Cristina Canet (terapeuta ocupacional) del Centre Museu Valencia.

Per a Mónica, “el fet d’estar en la Llosa de Ranes és molt important i molt d’agraïr voler donar visibilitat i normalitzar als nostres usuaris i les seues capacitats”.