Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

PoolWork

Aquestes jornades comptaran amb classes per a estudiants de grau professional, superior i postgrau, amb professor de reconegut prestigi internacional. Mariano García i Thomas Barthélémy seran els professors en la modalitat A, mentre que els de la modalitat B seran els membres del grup professional Seiklus Ensemble i Joan Saldaña.

A més, hi haurà activitats per als alumnes de grau elemental, així com xerrades, conferències, tallers, grups de càmera i concerts. Tot açò, cercant sempre oferir la màxima qualitat, però amb el vessant lúdic que sempre està present en els projectes de la Fundació Sanganxa.

Els alumnes de la modalitat A (a partir de 3er curs d’ensenyament professional) tindran una classe individual de 50 minuts amb cada professor convidat. A més, podran participar en el taller d’improvisació, així com en el grup d’alumnes i professors per al concert.

Els alumnes de la modalitat B (ensenyament elemental i 1er cicle d’ensenyament professional) tindran dues classes amb els membres del Seiklus Ensemble, els tallers de sound-painting i d’improvisació, així com la participació en la peça conjunta del concert.

Els tallers de jazz estaran a càrrec del professor Joan Saldaña.

Com a activitats complementaries el curs comptarà amb un concert de presentació del Seiklus Ensemble, amb els professors convidats com a solistes, i un concert d’alumnes i professors. També es realitzarà una exposició de saxòfons Selmer i accessòris Vandoren. A més, un tècnic especialitzat del Taller Sanganxa estarà la vesprada del dissabte a disposició dels participants que vulguen revisar gratuïtament el seu instrument.

El concert de presentació tindrà lloc el divendres 18 de gener a les 20:30 de la vesprada en l’Auditori Mestre Vicent Tortosa, a càrrec de Mariano García, Thomas Barthélémy i Seiklus Ensemble. L’entrada serà lliure fins a completar aforament.

Tota la informació i inscripcions en www.jornadasdesaxo.com

WhatsApp Portal de Xàtiva