Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

Compromís per l’Alcúdia de Crespins ha informat que fa pocs dies que s’ha notificat que és definitiva una nova sentència “que dona a raó a altre càrrec de Compromís front a l’assetjament judicial que s’està patint des de certs costats“. “En el seu moment, la informació d’aquest cas va ser enviada a la premsa; segurament amb la intenció de posar en entredit la honorabilitat del nostre company i la seua gestió. Esperem que qui fora responsable de la filtració ara done publicitat també al resultat final del procés per tal de netejar la imatge pública del nostre company” han declarat des de la coalició.

El 2019 l’anterior cap de policia de l’Alcúdia de Crespins va demandar a Pepe Garrigós -que entre les seues responsabilitats té la de regidor de policia- afirmant: “haver sigut víctima d’assetjament per part del regidor citat des de l’any 2015 mitjançant actes consistents a apartar-li de funcions pròpies de la prefectura, faltes de respecte, insults, menyspreus i humiliacions en públic, assignació de comeses impròpies del seu càrrec…” i sol·licitant una indemnització compensatòria de 400.000 €. La sentència prova que aquestes acusacions no són reals i que els fets que l’anterior cap de policia ha intentat fer passar per delictius no són tals, ja que Pepe Garrigós es va limitar a complir amb la seua obligació de convocar el procés de selecció d’un nou cap de policia atès que s’estava ocupant la plaça de forma provisional i sense la titulació requerida.

Des de Compromís per l’Alcúdia de Crespins lamenten que s’haja judicialitzat el que no passa de ser un desacord respecte a la gestió de l’ajuntament. “Pel nostre costat, creguem que la única persona que ha patit assetjament i maltractament ha sigut el nostre company Pepe Garrigós que ha patit un calvari judicial i mediàtic únicament per fer bé el seu treball” han declarat. “Cadascú -continuen- té dret a defendre els seus interessos però creguem que s’ha de tenir responsabilitat també en l’exercici dels drets i no abusar de determinades opcions. Més quan aquesta ha pogut ser aprofitada per intentar danyar la imatge de les institucions municipals del nostre poble“.

WhatsApp Portal de Xàtiva