La Jove Orquestra de la Primitiva Setabense tanca el curs amb un concert

99

Solopizza Xàtiva

Centelys

La Jove Orquestra de la Primitiva Setabense oferirà aquest dissabte un concert al Saló Noble de la Casa de la Cultura de Xàtiva, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Xàtiva, amb el que tancaran aquest curs 2020-2021. El concert s’iniciarà a les 19.30h i serà amb entrada lliure fins a completar l’aforament.

L’última actuació de la formació va ser en el passat Concert d’Aniversari, al Gran Teatre, i donades les condicions imposades per la pandèmia va haver de limitar la participació dels seus components. En aquesta ocasió, segons ha explicat el director de la Jove Orquestra, Saül Gómez Soler, “es podrà comptar amb una formació més nombrosa i més incloent músics de metall, vent i percussió“.

El programa escollit per a l’ocasió “ha servit tant per seguir en la formació acadèmica dels seus integrants com per a resultar atractiu a l’espectador“, ha indicat Gómez. El concert es tancarà amb la interpretació d’una obra molt coneguda del repertori orquestral com és la Suite nº 1 Peer Gynt, de E.Grieg. El violoncel·lista de la Jove Orquestra, Marc Nàcher, obrirà el concert amb el primer moviment per a violoncel en Do de J. Haydn, Txaikovski i Holst completen el programa.

El director espera que el públic “recompense l’esforç fet per l’orquestra amb la seua assistència“.

WhatsApp Portal de Xàtiva