Solopizza Xàtiva

  • El GREIM ha procedit a l’auxili d’un home de 66 anys, amb una malaltia mental, que havia abandonat una residència de la tercera edat a Benicolet
  • La iniciativa i la determinació dels agents va ser decisiva per al rescat de la víctima

En el dia d’ahir, sobre les 09.00 hores, el GREIM d’Ontinyent va tindre coneixement de la desaparició d’una persona de 66 anys amb trastorns mentals, que havia marxat d’una residència de la tercera edat de Benicolet.

Després d’un exhaustiu reconeixement per part de l’helicòpter del Cos, a les 15.20 hores, la persona desapareguda és localitzada en l’autovia CV-60 en el barranc conegut com el Morquí. La zona és caracteritzada pel seu difícil accés aeri, tant per l’existència de diversos cables d’alta tensió com d’una àmplia arbreda, però gràcies a l’experiència dels agents en aquestes situacions, van aconseguir que l’helicòpter aterrara i, posteriorment, auxiliar a la víctima. Aquest individu va ser trobat en posició decúbit pron i a penes podia moure’s. També presentava un colp al cap i nombroses esgarrapades per tot el cos.

El rescat va tindre lloc embarcant al ferit en l’helicòpter utilitzant una llitera sanitària.

Finalment, va ser traslladat a l’aeròdrom de Benicolet i després va ser evacuat en una ambulància fins a l’hospital de Gandia.

També, cal afegir que van participar en aquesta intervenció patrulles de Castelló, Rugat, Oliva i Equip Roca de Gandia. Igualment, van col·laborar brigades forestals i bombers del consorci.

Gràcies a la professionalitat i determinació que van demostrar els participants en aquesta actuació, van aconseguir auxiliar al desaparegut evitant així un mal major.

WhatsApp Portal de Xàtiva