Solopizza Xàtiva

  • En dues operacions realitzades per la Guàrdia Civil de Carcaixent s’ha procedit a la detenció de 4 persones, pels delictes de cultiu, elaboració i tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric
  • Amb aquestes dues, s’han intervingut 200 plantes de marihuana, 2 kg de marihuana seca, 2 aires condicionats, 20 balastos, 20 focus i 2 filtres d’olors

Dins dels serveis establits de manera permanent per la Guàrdia Civil de Carcaixent per a evitar el cultiu i elaboració de substàncies estupefaents s’ha aconseguit detindre a 4 persones relacionades amb aquests delictes.

En el marc de la primera operació, realitzada per la Guàrdia Civil de Carcaixent, s’ha detingut a tres homes, d’edats compreses entre els 24 i 56 anys de nacionalitat espanyola per la seua implicació en els delictes de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric.

Els veïns de Castelló són els que alerten als agents en observar a persones entrant i eixint d’un habitatge aparentment desocupat, així com afluència de vehicles, parant pocs minuts i reprenent la marxa, alguns sense parar el motor d’aquest, tot això acompanyat, de les fortes olors que emanen de l’immoble, podent correspondre amb plantes de marihuana.

Després de diversos serveis establits s’aconsegueix obtindre una informació rellevant per a l’Operació consistent en la constatació, per part de tècnics del subministrament elèctric, d’un consum molt elevat d’electricitat, així com la percepció en la zona d’una forta olor de marihuana.

El dia 5 de febrer es procedeix a l’explotació de l’Operació, realitzant la detenció de tres persones i intervenint una plantació de 200 plantes de marihuana en estat avançat de creixement, en dues habitacions tipus “in-door”, així com els útils i productes per al seu desenvolupament, instal·lacions elèctriques, il·luminació i climatització, per al seu cultiu.

Amb aquesta operació s’ha detingut a tres persones com a presumptes autores d’un delicte de cultiu de drogues i un altre delicte de defraudació de fluid elèctric, i també es va procedir al desmantellament de la plantació de marihuana, així com la desactivació d’un punt de venda d’aquestes substàncies a la menuda.

En l’àmbit de la segona l’operació, s’ha detingut a un home de 21 anys de nacionalitat espanyola, per la seua presumpta implicació en un delicte de tràfic de drogues en la localitat de La Pobla Llarga.

Amb motiu d’un avís telefònic a les dependències d’aquesta Unitat, es va tindre coneixement que en un habitatge del nucli urbà de la Pobla Llarga es podria estar realitzant un delicte de tràfic de drogues.

Després de la personació dels agents que van accedir a l’interior juntament amb la propietària, comproven que l’habitatge s’observa restes d’una substància herbàcia, pel que sembla Marihuana, tant escampades pel sòl com introduïdes en diferents bosses de color negre preparades per al seu transport.

Davant l’exposat anteriorment, es procedeix a l’aprehensió de les suposades substàncies prohibides, i a la detenció de l’inquilí, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

Amb aquestes actuacions s’han pogut intervindre 200 plantes de marihuana i 2 kg de marihuana seca, valorat en aproximadament en 6.000 euros.

A més de les plantes intervingudes en aquestes operacions també s’han confiscat gran quantitat d’efectes utilitzats per a la plantació, maduració, elaboració, control i cura de les plantes de la marihuana.

Les diligències instruïdes han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm. 4 i núm. 5 d’Alzira.

WhatsApp Portal de Xàtiva

Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva