Solopizza Xàtiva

  • Un dels agents va trobar al xiquet en el conegut “Barranc del Xúquer”, a uns 600 metres del domicili, era pròxim a un esbarzerar i embolicat en fang
  • El menor es trobava dempeus, plorant i sense saber on dirigir-se

La Guàrdia Civil de Cheste va localitzar a un xiquet de 2 anys, en una finca de tarongers, que s’havia perdut després d’abandonar un xalet en una urbanització pertanyent al terme municipal de Godelleta.

Els fets van succeir la vesprada del passat 26 de setembre, quan agents de seguretat ciutadana de la Guàrdia Civil de Cheste van rebre un avís de la Central Operativa de Serveis, informant-los de la desaparició d’un menor de 2 anys en una urbanització pertanyent al terme municipal de Godelleta.

Quan els agents van arribar al lloc dels fets, es van entrevistar amb la mare del menor, la qual va manifestar que el seu fill havia desaparegut feia més vint minuts i temia que per la caiguda de la nit fora molt més difícil la seua localització.

Els agents van observar que els voltants de la urbanització es trobava envoltada de finques de tarongers. Una vegada que van inspeccionar tant la parcel·la exterior com l’interior de l’habitatge i es van assegurar que el menor no estava en el domicili, un dels components es va desplaçar als habitatges confrontants per a entrevistar-se amb els veïns.

Després de quinze minuts de cerca, un dels agents va trobar al xiquet en el conegut “Barranc del Xúquer”, a uns 600 metres del domicili, era pròxim a un esbarzerar i embolicat en fang. El menor va ser trobat dempeus, plorant i sense saber on dirigir-se. No es van precisar els serveis mèdics en el moment, ja que el xiquet no presentava cap lesió encara que si es trobava molt nerviós i espantat.

Sens dubte, gràcies a la ràpida intervenció dels agents es va poder evitar un mal major.

WhatsApp Portal de Xàtiva