La Guàrdia Civil ha detingut a una persona per delicte contra la salut pública a Canals

La Guàrdia Civil ha realitzat un registre en la localitat de Canals, trobant, entre totes dues inspeccions, més de 600 plantes de marihuana i divers material per al seu desenvolupament i creixement

2388

Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

La Guàrdia Civil, en el marc de l’operació JONCAN, ha detingut a una persona per un delicte contra la salut pública en el terme municipal de Canals.

L’operació va començar a principis del passat mes de juny, quan la Guàrdia Civil va tindre coneixement que en el paratge conegut com l’Horta de Dalt, pertanyent al terme municipal de Canals, es podia advertir, en l’ambient, una forta olor de marihuana.

Els investigadors es van adonar que molt pròxim a aquest lloc, existia un recinte privat, proveït d’una casa de camp. El 22 de juny, els agents van inspeccionar la parcel·la ressenyada i, des de l’exterior, a través d’una tanca metàl·lica, van observar que en una zona determinada hi havia una gran quantitat de plantes de marihuana en ple creixement.
Agents de la Guàrdia Civil de Canals, després d’entrevistar-se amb el propietari del recinte, van realitzar un registre de la parcel·la, trobant més de 600 plantes de marihuana, 150 grams de cabdells i diferents artefactes utilitzats per al creixement i bon desenvolupament de les plantes.

Aquest mateix dia, es va procedir a la detenció del propietari de la finca; un home de 45 anys i de nacionalitat espanyola, per un delicte contra la salut pública.

WhatsApp Portal de Xàtiva