Apertuta JYSK Xàtiva

Solopizza Xàtiva

  • La Guàrdia Civil deté a dos homes de 32 i 36 anys, per Delicte continuat de Robatori amb Força, Delicte de Falsedat Documental i Delicte d’Encobriment.
  • Els fets estaven creant gran alarma social entre els veïns de les cases de camp de la zona.

La Guàrdia Civil de Xàtiva en el marc de l’Operació “CIPRESCA”, duta a terme pels agents de l’EQUIP ROCA de Xàtiva i la col·laboració de l’Àrea d’Investigació de Canals, va procedir a la detenció de dos Homes de nacionalitat Espanyola per delictes de Robatori amb Força en les coses, Falsedat Documental i Encobriment.

Després de les investigacions realitzades pels agents, es va arribar a determinar que un dels suposats autors va arribar a sostraure més de 250 xiprers. Aquests xiprers estaven acabats de plantar en cases de camp de la zona Pla Nou i Pla Vell de la localitat de Canals. El lladre pensava vendre’ls a l’altre detingut, al qual se li imputa un Delicte d’Encobriment.

Finalment, després de les perquisicions realitzades, es van localitzar tots els xiprers sostrets, els quals havien sigut plantats en un terreny de la localitat d’Énguera.

A un dels detinguts també se li imputa un Delicte de Falsedat Documental, ja que per a poder justificar la procedència va presentar una factura d’un viver fals. Els fets ocorreguts estaven creant gran alarma social entre els veïns de les cases de camp de la zona.

Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm. 2 de la localitat de Xàtiva.

WhatsApp Portal de Xàtiva