La Guàrdia Civil de Xàtiva deté a dues persones implicades en dos robatoris amb força

El seu modus operandi consistia en vigilar els habitatges prèviament i violentar-les en absència d'habitants a plena llum del dia

1382

Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

PoolWork

Per part d’agents pertanyents a l’àrea d’investigació de la Guàrdia Civil de Xàtiva s’inicià a finals del mes març una investigació després de tindre coneixement d’un robatori en un habitatge de la localitat de Benigànim.

Després de diversos seguiments, amb data 31 de març, es localitzen als dos autors del robatori circulant en direcció a València. Després de sol·licitar suport, patrulles uniformades dels llocs de Sueca i Cullera, a més dels agents d’investigació de la Companyia de Xàtiva que seguien el vehicule, es procedeix a la detenció dels autors en la carretera A38.

Realitzat un escorcoll superficial, s’intervenen joies que acabaven de ser sostretes en un altre domicili de la localitat de Favara. A més es va comprovar que un dels detinguts es va identificar amb passaport fals.

Se’ls atribueixen de moment, dos delictes de robatori amb força a casa habitada i un de falsedat documental. Es continuen les gestions per a poder esclarir més fets delictius.

Modus operandi

La manera d’actuar d’aquests individus era una vigilància prèvia dels habitatges a violentar, posteriorment aprofitant l’absència dels habitants i en horari diürn mitjançant palanca forçaven la porta d’entrada, sostraient principalment joies i diners.

La col·laboració entre els diversos equips intervinents ha permés la detenció de dos homes de 57 i 62 anys i nacionalitat algeriana, com a presumptes autors dels delictes esmentats.

WhatsApp Portal de Xàtiva