Solopizza Xàtiva

Des de primera hora d’ahir, agents de la Guàrdia Civil, amb especialistes de la unitat canina, busquen en el paratge natural “La Font Amarga” de Manuel el cadàver de la jove Marta Calvo.

La carretera d’accés a la zona perimetral, un paratge natural amb rutes de senderisme i de ciclisme situat a uns nou quilòmetres del nucli urbà, ha sigut tallat per la Guàrdia Civil. Aquesta actuació es realitza arran del rastreig del mòbil de l’autor confés de la desaparició, Jorge Ignacio, a la presó preventiva des de desembre de 2019.

Els especialistes van seleccionar diverses ubicacions després d’estudiar les dades de geolocalització d’un dels mòbils que utilitzava el presumpte assassí (els voltants de l’ermita de Santa Ana a Llosa de Ranes i un abocador il·legal al costat d’una pedrera a Villanueva de Castellón).

L’UCO ha focalitzat la cerca del cos de la jove en un nou lloc on confien a poder trobar el cadàver, ja que pareix que Jorge Ignacio va estar en aquestes zones concretes, però mai es va referir a elles en la seua declaració.

La Guàrdia Civil té previst reprendre les labors de rastreig hui en altres llocs prop dels punts que determinen les dades de geolocalització del telèfon.

WhatsApp Portal de Xàtiva