Solopizza Xàtiva

Centelys

PoolWork Xàtiva

  • La Guàrdia Civil ha procedit a l’auxili d’una dona de 21 anys espanyola, que havia patit una caiguda quan realitzava una ruta senderista entre les localitats de Xàtiva i Novetlè
  • Gràcies a la professionalitat i determinació amb la qual van actuar els membres de l’equip de rescat van aconseguir socórrer a aquesta persona i evitar així un mal major

En el dia d’ahir 22 de juliol, al voltant de les 21.30 hores, la Guàrdia Civil de València va tindre coneixement que una senderista es trobava ferida en una cama després d’una caiguda en la zona coneguda com la Creueta entre Xàtiva i Novetlè, no podent caminar com a conseqüència de les lesions patides.

Immediatament, efectius del GREIM de la Guàrdia Civil de València es van desplaçar fins a la zona juntament amb efectius de Bombers i Policia Local de Xàtiva, per a iniciar la seua cerca i auxili.

Després d’obtindre la seua ubicació mitjançant una aplicació mòbil van aconseguir localitzar a aquesta persona amb múltiples traumatismes i fractures. Els agents van aconseguir arribar fins ella al voltant de les 23.30 hores, després d’una marxa de més d’una hora pel camp. L’equip de rescat va haver de portar una llitera durant unes tres hores per a poder-la evacuar.

La senderista va ser traslladada fins a l’hospital de Xàtiva amb múltiples lesions.

WhatsApp Portal de Xàtiva