Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva

La Generalitat Valenciana ha decidit confinar 29 municipis de la Comunitat per l’alta incidència de COVID-19. La mesura entrarà en vigor a partir del 7 de gener i durarà un mínim de 14 dies, depenent de l’evolució epidemiològica que presenten.

A València:

Llíria, Massanassa, Ayora, Utiel, Sedaví, Sollana, Guadassuar, Oliva, Daimús, Canals, Benigànim, Xàtiva, Moixent, Ontinyent, Cheste, Sinarcas, Anna, Quatretonda, Bonrepòs, Mirambell.

A Alacant:

Alcoi, Castalla, Polop

I, a Castelló, els municipis tancats han sigut:

Soneja, Jérica, Atzeneta del Maestrat, Borriol.

En aquests municipis amb confinament perimetral, s’estableix el tancament cautelar dels següents establiments i espais: centres socials, casinos, clubs i establiments d’anàloga naturalesa; bars, restaurants i altres establiments d’oci del municipi, llevat que en els mateixos es preste servei de menjars per a portar o a domicili; gimnasos i centres esportius de tota mena, i parcs i jardins.

A més, es modifiquen en aquests 29 municipis els aforaments en les vetles, enterraments i cerimònies fúnebres, de manera que podran realitzar-se en tota mena d’instal·lacions, públiques o privades, amb un aforament del 30% i un límit màxim de 15 persones en espais a l’aire lliure o de 10 persones en espais tancats. En el cas d’altres celebracions com a noces o batejos, es limita l’aforament a 1/3, amb un màxim de 15 persones en espais a l’aire lliure o de 10 persones en espais tancats, entre familiars i persones reunides.

WhatsApp Portal de Xàtiva