Solopizza Xàtiva

La conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat i l’Autoritat del Transport Metropolità de València (ATMV), han acordat ampliar el període de validesa dels abonaments de transport gratuïts per al personal sanitari i social. D’aquesta manera, els i les professionals beneficiaris podran utilitzar aquest abonament de manera gratuïta mentre dure l’estat d’alarma per a accedir i desplaçar-se als seus centres de treball a través de Metrovalencia, Tram d’Alacant, Tram de Castelló, EMT i autobusos interurbans.

A més, la Conselleria ha anunciat que el personal farmacèutic (farmacèutics, farmacèutiques i auxiliars) també podrà beneficiar-se igualment d’aquests abonaments de transport gratuït. En aquest cas, els col·legis oficials de farmacèutics seran els encarregats de distribuir els bons de transport directament entre els i les professionals del sector que així ho desitgen.

Cal recordar que la Conselleria de Mobilitat ha facilitat ja dos lots de 5.000 unitats d’abonaments de transport, tant a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública com a la Vicepresidència del Consell, per a repartir entre els i les professionals de la salut i el personal social.

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha insistit que “es facilitarà la quantitat d’abonaments que siguen necessaris, en funció de la demanda” i ha recordat que aquesta mesura pretén facilitar el desplaçament diari en transport públic de farmacèutics i farmacèutiques, personal sanitari i social als seus centres de treball, és un gest més de gratitud cap a tots els treballadors i treballadores que vetlen per la nostra salut en aquesta crisi sanitària. Ara, més que mai, hem de cuidar als qui ens cuiden“.

WhatsApp Portal de Xàtiva

Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva