PoolWork Xàtiva

  • L’alcalde Vicent Muñoz, ha rubricat amb la Direcció Tècnica i l’empresa constructora Víctor Tormo S.L. la recepció de l’obra
  • En desembre es va fer la recepció provisional, condicionant el final d’obra a que la constructora esmenara xicotets detalls pendents. Tenien un mes de termini
  • El projecte té com a lema ‘Solsticis i Equinoccis’, dels arquitectes Joaquin Asensi i Manuel Cerdá, i afavoreix l’entrada directa del sol en hivern, mentre que en estiu, s’evita que el sol entre de manera directa, millorant l’eficiència energètica.

Esta setmana, després de la materialització de la compra-venda del solar on s’està construint el Centre de Dia, l’ajuntament ha recepcionat definitivament l’obra d’este espai per a persones majors.

L’alcalde ha signat la recepció amb els representants de la Direcció Tècnica, Joaquin Asensi i Manuel Cerdá, i l’empresa constructora Víctor Tormo S.L. La constructora disposava d’un mes més per subsanar les qüestions que li havia demanat la Direcció Tècnica de l’obra.

Seguim avançant, seguim pujant escalons, celebrem esta feliç notícia per al poble de la Font de la Figuera”, afirma l’alcalde. “Ara ja, amb la titularitat del solar més clara que mai i l’entrega de l’obra, iniciem l’expedient administratiu per cedir les instal•lacions a la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, perquè puga dotar-lo d’equipament i posar-lo en marxa el més prompte possible”, ha explicat Muñoz.

Cal recordar que el projecte tenia com a lema ‘Solsticis i Equinoccis’, i afavoreix l’entrada directa del sol en hivern, mentre que en estiu, s’evita que el sol entre de manera directa, millorant l’eficiència energètica.

L’edifici del Centre de Dia, com ja s’ha explicat en altres ocasions, compta amb uns 1.000 metres d’espais amplis per a activitats diverses; una plaça-jardí de 1000 metres quadrats, dels quals 500 seran zona enjardinada i 500 de formigó xafable. Les vistes que es poden contemplar des d’este punt evoquen els records de qualsevol persona, amb vistes a estampes tant fontines com el Capurutxo, el campanar de l’església, i l’ermita de Santa Bàrbara.

Muñoz recorda que este edifici “respon a la necessitat del poble de tindre un espai adaptat a persones amb dependència i mobilitat reduïda”. A més, afegeix que gràcies a ell “els fontins i les fontines més majors guanyaran en qualitat de vida, fent de la Font de la Figuera un millor poble per viure i conviure”.

WhatsApp Portal de Xàtiva