Tindrà lloc el proper dissabte dia 6 d’octubre a partir de les 18.00 hores, i es mostrarà el potencial de la producció gastronòmica i vinícola de la població, a través dels seus comerços tradicionals i de proximitat i cellers, amb degustacions en viu, tallers, maridatges, etc. Encara que també hi haurà espai per a la música, la fotografia i el teatre, amb l’actuació del grup Tartana Teatre en la inauguració.

La Font de la Figuera.- 28.09.2018.- La Font de la Figuera, referent per la qualitat dels seus embotits, pastes i vins, serà el seu millor aparador el proper dissabte 6 d’octubre a la III Mostra Gastronòmica i de Vi i Oli “Tasta la Font“. La mostra oferirà degustació en viu de productes locals tant freds com calents a càrrec de les carnisseries, forns, cellers, comerços de proximitat, etc., també s’integrarà la música en directe amb ‘German Brothers’, una exposició de fotografies de Ximo Tomàs i el teatre, amb l’actuació del grup local ‘Tartana teatre’, a la inauguració.

A més, els maridatges de vi i oli a càrrec dels cellers La Viña i Arráez i les carnisseries de ‘Manolo i Amparo’ i ‘Germanes Calabuig’ permetran descobrir als visitants l’essència del producte local, ja que “tot girarà al voltant de la nostra producció més típica i autòctona “, afirmen l’alcalde, Vicent Muñoz, i la regidora de Turisme, Puri Lluch, la qual afirma que “el ‘Tasta la Font’ ja és tot un referent a la Costera i les comarques pròximes, rebent visitants de totes elles”.

A més, “tot aquell que ho desitge podrà aprofitar per visitar els nostres atractius turístics més sol·licitats, com són el Museu Històric-Etnològic o el retaule del pintor Joan de Joanes, en el temple parroquial aquell mateix matí, a més de visitar els nostres cellers, La Viña i Arráez i aprofitar per degustar la gastronomia més típica en els nostres restaurants“, detalla Lluch.

Des de l’Ajuntament es convida a les i els visitants a descobrir tot el potencial que ofereix la població, però també a les veïnes i veïns de la mateixa, perquè tindran una oportunitat única de posar-se al dia en les novetats gastronòmiques i vinícoles dels comerciants, cellers i artesans de la Font de la Figuera.