L’A.E. Jamboree i l’A.V. del Raval organitzen una recollida de menjar i joguines solidària

87

Solopizza Xàtiva

Centelys

Aquest divendres 10 i dissabte 11 de desembre, l’Associació de veïns del Raval i els Pioners de l’Agrupament Escolta Jamboree han organitzat una recollida de menjar i joguines solidària en benefici de l’associació Gent de la Consolació.

La recollida es farà en dos llocs diferents, el divendres 10 a la plaça Pintor Joaquín Tudela, de 17:00h a 20:00h. El dissabte 11 serà al local del Jamboree, al Carrer Argenteria 56, Baix 3, on els podreu trobar des de les 10h fins les 18:30h.

Es podran portar tota classe de joguines, de plàstic, pelutxes, puzles, de cartró, etc, però amb la condició de que siguen nous o estiguen en bon estat, ja que seran joguines que aniran destinades a famílies en situació o risc d’exclusió social, per tal de que cap xiquet o xiqueta es quede sense regal aquestes festes. Pel que fa al menjar, és necessari que aquest no siga peribe amb el temps.

Des de l’Agrupament Escolta Jamboree i l’Associació de veïns del Raval animen a que porteu totes aquelles joguines que ja no utilitzeu, pensant en que amb eixe petit gest solidari podrem fer feliç a moltes famílies que ho necessiten.

WhatsApp Portal de Xàtiva