La dansa no té edat: més de 10 anys apostant per la dansa intergeneracional a Xàtiva

192

FestJove

Solopizza Xàtiva

L’estudi de dansa Alicia Herrero aposta per una dansa inclusiva i intergeneracional. Bona fe d’això, són els més de 10 anys impartint de forma regular classes de dansa i realitzant espectacles on alumnes de totes les edats formen part d’esta gran experiència artística.

Hui volem parlar-vos de dos activitats en concret, Dansa en família i Dansa Sènior, dos activitats on l’edat no és impediment per començar a ballar.

La Dansa en família és una activitat dirigida a xiquets i xiquetes des de 1 a 6 anys i un adult acompanyant. Sessions de joc creatiu, expressió corporal i dansa, amb un programa d’activitats lúdic-educatives propi, que atén cadascuna de les etapes evolutives amb l’objectiu de reforçar els vincles afectius i promoure la socialització de les i els participants.

Amb estos tallers que es realitzen un dissabte al mes, es desenvolupen les capacitats d’expressió, comunicació i creativitat mitjançant el cos, permetent el lliure joc de la imaginació. Una introducció als ensenyaments artístics de la música, el teatre i la dansa.

Les pròximes sessions seran el 23 d’Octubre, 20 de Novembre i 18 de Desembre.

Esta metodologia de dansa educocreativa també forma part del programa educatiu anual del Palau de les Arts de València des del 2018 amb la producció artística “BabiesONLY”.

BabiesONLY Les Arts 2018

La Dansa Sènior és una activitat destinada a persones majors de 60 anys. Sessions de dansa creativa que es realitzen una vegada a la setmana, on es produeixen emocions positives a través del moviment.

En aquest grup de població d’edat avançada, la pràctica de la dansa, tal com avalen les últimes investigacions en neurobiologia i ciència, pot contribuir molt positivament a mantenir un envelliment actiu, amb una òptima salut física i mental. La dansa aporta agilitat, equilibri, coordinació global, memòria, atenció, expressió, comunicació, redueix l’estrés i l’ansietat i reforça el sistema immunològic i l’autoestima. Ajuda a construir noves relacions interpersonals i millorar les habilitats socials, però sobretot aporta moments de diversió.

Ballem 2019 Gran Teatre de Xàtiva

En definitiva, si vols mantenir-te feliç, balla!!! perquè…

“La dansa no té edat, ni gènere, ni límits”

+INFO: estudiaherrero@danzaeducocreativa.com
Telèfon: 667732939

WhatsApp Portal de Xàtiva