La Coordinació de la Vaga Feminista Xàtiva comença a preparar la mobilització que desplegarà de cara al 8 de Març

240

Quasi 50 dones, encontre intergeneracional, es van reunir per a participar en l’assemblea oberta que es va convocar per a començar a preparar les diferents accions de mobilització que es desenvoluparan amb motiu del 8 de Març. Les participants, representants de diversos col·lectius feministes de Xàtiva i comarca, així com dones a títol individual, van escoltar i van plantejar diverses propostes per a portar a terme.

L’objectiu és mobilitzar al major nombre de dones possible, així com conscienciar i sensibilitzar entorn a les reivindicacions feministes al voltant de diverses vessants; cura, consum, laboral, violències masclistes i educació.

Dimarts que ve, 5 de febrer, està prevista una nova reunió, a les 19 hores a l’Ateneu Popular de Xàtiva (Plaça Sant Jaume s/n), per anar concretant les línies d’actuació a desplegar i conformant grups de treball, així com establir el calendari de les diferents activitats i iniciatives que esperen finalitzar amb una gran manifestació que repetisca l’èxit de participació que es va registrar el passat 8 de Març a Xàtiva, seguint la mobilització sense precedents del moviment feminista en tot l’Estat.

L’assemblea està oberta a totes les dones que vulguen sumar-se per a continuar aportant i col·laborant en les activitats proposades.

Adjuntem una fotografia de l’assemblea i un video de difusió i crida a la Vaga Feminista.