La Conselleria d’Infraestructures invertirà en Canals per solventar els problemes d’innundacions

248

EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

L’alcalde de Canals, Joan Carles Pérez es va reunir amb el director general d’ordenació del territori, urbanisme i paisatge, Josep lluis Ferrando i el director general de l’ aigua Manuel Aldeguer Sànchez.

En aquest encontre Joan Carles Pérez, va plantejar a tots dos, la gran problemàtica que arrossega Canals des de fa molts anys, en moltes zones del terme municipal, que queden anegades com a conseqüència de pluges torrencials o de certa magnitud com les que s’han produït estes setmanes passades.

L’alcalde de Canals exposà en aquesta reunió que “Canals està afectada per estes qüestions de inundacions i humitats, degut entre d’altres, a diferents actuacions dutes a cap al nostre territori com van ser la duplicació de la via a càrrec d’ Adif, l’ autovia o el polígon d’ Alcúdia de Crespins, obres totes amb la permissivitat de la confederació hidrogràfica del Xúquer”.

Joan Carles Pérez obtingué el compromís ferm i les ganes del director general de l’aigua, de solventar la problemàtica amb la construcció de infraestructures que traslladen, estes aigües que aneguen part del terme, cap al cabdal del riu Cànyoles.

L’Ajuntament de Canals ja ha iniciat el procés informatiu i posterior projecte, que la conselleria durà a terme per tal d’ arreglar de la millor manera possibles este problema.

Cal recordar, segons deia Joan Carles Pérez que “a Canals s’han de sol·lucionar els problemes d’inundacions de la zona de Setenes i la Torreta, a més dels tres punts negres existents en la localitat com; el barranc del Soldat, de Corcot i la carretera de Montesa, que sembla que amb la construcció de la via d’Adif, s’ha convertit en una riera”.

WhatsApp Portal de Xàtiva