Solopizza Xàtiva

  • El projecte planteja un gimnàs nou, l’accessibilitat al centre i l’eliminació de barreres arquitectòniques i la protecció solar per a l’edifici d’infantil, així com el condicionament dels wc de la porxada del pati.
  • L’alcalde de la Font de la Figuera, Vicent Muñoz, es va reunir fa unes setmanes amb el director general d’Infraestructures Educatives, Víctor García, per a avaluar aquestes accions

L’Ajuntament de la Font de la Figuera va aprovar per unanimitat en l’últim ple municipal, celebrat dijous passat, l’acceptació de la delegació de competències del projecte Edificant, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports, amb el qual es millorarà i condicionarà el CEIP Mare de Déu dels Xics.

En total, s’invertiran 686.201,48 euros en l’execució de tres aspectes diferents, englobats en un únic projecte i en una superfície de 1.393 m². Per una banda, s’adequarà i millorarà l’accessibilitat de l’espai exterior del centre escolar per adaptar-lo a les necessitats de l’alumnat amb mobilitat reduïda. Per altra, es construirà un gimnàs i, a més, s’instal·laran protectors solars en el pavelló d’infantil.

Actualment la rampa d’accés suposa una pendent del 20% que dificulta l’accés amb cadires de rodes, crosses o persones amb diversitat funcional, tant en esta com en l’escala. Amb aquesta actuació es reduirà al 10% i es realitzaran replanells, tal com marca la normativa.

L’alcalde de la Font de la Figuera, Vicent Muñoz, es va reunir amb el director general d’Infraestructures Educatives, Víctor García, per a avaluar aquestes accions.

Ara correspondrà preparar el projecte definitiu i la direcció de l’obra, que està previst que es faça durant el primer semestre de 2021 i que es vol comptar amb la comunitat educativa, i, posteriorment, es licitaria l’obra, per a que puga estar finalitzada durant el curs 2021-2022.

Les necessitats de millora del centre escolar van ser detectades l’any 2017 per part del Consell Escolar, que les va comunicar a l’Ajuntament i va sol·licitar acollir-se al Pla Edificant de la Conselleria de Educació, Cultura i Esport mitjançant acord plenari en data de 11 d’abril de 2018.

WhatsApp Portal de Xàtiva

Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva