castell-de-xativa

Apertuta JYSK Xàtiva

Solopizza Xàtiva

DENORMS té com a objectiu dissenyar tractaments de reducció de soroll multifuncionals, lleugers i compactes. Per aconseguir-ho, DENORMS reuneix habilitats i coneixements de les comunitats de científics que treballen en metamaterials acústics, cristalls de so i materials acústics convencionals a Europa i l’estranger. La nostra acció proporciona un marc per a un intercanvi d’informació eficaç, ajuda a evitar la duplicació d’esforços de recerca i canalitza el treball dels grups implicats en diferents projectes cap al nostre objectiu comú.

SAM reunirà 70 investigadors d’Europa i d’altres continents, amb una participació de 38 conferencies i 3 investigadors de prestigi, Dr. Johan Christensen, Prof. Kestutis Staliunas i Dr. Frabrice Lemoult, impartiran conferències plenàries sobre la temàtica. Les conferències seran en anglès i l’entrada estarà restringida a la capacitat de la sala (3er pis de la Casa de la Cultura de Xàtiva).

El dijous dia 8 de Novembre, amb la participació del grup dixie ACDX, es celebrarà un concert obert a tot el públic on l’investigador Dr. Vicent Romero García del Centre Nacional de Recerca Francesa, barrejarà la música de la ACDX i la ciència per a explicar la física del so i dels instruments de música.

WhatsApp Portal de Xàtiva