Apertuta JYSK Xàtiva

Solopizza Xàtiva

La regidoria de Dona i Igualtat ha preparat una sèrie de webinaris per a difondre al llarg dels propers dies. Es tracta de diferents vídeos multidisciplinars amb perspectiva de gènere, realitzats per personal professional, que es difondran a través de la pàgina de Facebook i el compte d’Instagram de la Casa de les Dones al llarg de les properes dues setmanes.

Aquests seminaris virtuals tractaran temes com ara poesia feminista, feminisme compassiu o noves masculinitats, i estaran impartits per professionals com ara Susana Gisbert, Marisa Alemany, Soraya Soler o Carmen López. Aquesta programació ha comptat amb una benvinguda a càrrec de la regidora de Dona i Igualtat Lena Baraza.

«Durant el període de confinament seguim valorant el paper de les dones i reivindicant una societat més igualitària i més lliure de violència masclista. Hem preparat una sèrie de webinaris multidisciplinars molt interessants, de la mà de professionals d’aquest àmbit», ha manifestat la regidora de Dona i Igualtat, Lena Baraza.

WhatsApp Portal de Xàtiva