La carrera popular per a persones amb diversitat funcional ja té el seu díptic

525

EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Com ja es va publicar a finals del 2016, en una roda de premsa en la que estaven presents entre altres, l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà i el pintor xativí Joan Ramos, el proper 4 de maig el Centre Ocupacional La Costera organitzarà la desena edició de la Carrera Popular per a Persones amb Diversitat Funcional. Una fita ja important dins del calendari esportiu de la ciutat de Xàtiva. No és per a menys, i el centre ocupacional vol anar més enllà. Implicar a la comunitat educativa a poder participar i gaudir d’aquesta cursa.

Aquest díptic servirà per promocionar la carrera en els col·legis de Xàtiva i dels pobles dels voltants. Una bona oportunitat per col·laborar amb els tots els col·lectius de la mà, en fer una societat millor, i l’educativa ha de ser un focus important per a desenvolupar aquest treball. Des de l’organització de la carrera estan convençuts que “els escolars han de formar part d’aquesta carrera. Ja fa algunes edicions que ens acompanyen escoles com la de Manuel, La Pobla del Duc, Lloc Nou, Llanera, Xàtiva. A més cada any, el C.P. Taquígraf Martí ens sorprèn en la implicació que tenen en l’animació i acompanyament de la carrera. És un bon recurs per treballar aspectes com la inclusió, el treball en equip, la diversitat…. Aquest món és molt divers, i en la diversitat està la riquesa” D’aquesta manera la Carrera pretén arribar als escolars i a tota la població. “Hem de fer del 4 de maig un dia especial i convertir a Xàtiva en ciutat inclusiva. Aquest díptic va a ser per a nosaltres un recurs per portar endavant aquesta idea”.

El díptic ha estat elaborat per Laura Casamayor, Graduada en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat de Castelló i en ell a més d’oferir la finalitat de la carrera, de donar informació del Centre Ocupacional, de l’esport i la diversitat funcional… ofereix imatges d’edicions anteriors de la carrera. Tot açò acompanyat per la lletra d’una cançó d’Andreu Valor, “Tornarem a Caure”, amb la qual s’identifica molt el centre i que aquest cantautor de Cocentaina ha autoritzat per poder recolzar la iniciativa de la carrera.

Des del centre ocupacional acudiran als col·legis per mostrar aquest esdeveniment i proposar-los la participació en aquesta carrera, que pretén treballar per la inclusió i la normalització de la societat.

Pots veure el díptic ací

WhatsApp Portal de Xàtiva