Nova English School, Xativa y Canals

Solopizza Xàtiva

PoolWork Xàtiva

Des de la Regidoria de Dona i Igualtat qualifiquen com a un èxit la Campanya “No és No” que s’ha realitzat durant la Fira de Xàtiva, amb el seu punt d’informació junt a la cèntrica Font del Lleó i recolzada pels punts violeta presents al Festival Al Ras, la carrera de motociclisme i la festa de les Paelles, a més de les activitats organitzades el cap de setmana a l’Espai “Dona’t a conèixer”.

Cal recordar que abans de l’inici de la Fira es va presentar un videoclip de la cançó “No és no”, interpretada per la cantautora de Benigànim Gem amb la col·laboració d’altres veus femenines com Maria Fau, Patri d’Inèrcia i la cantant xativina Ainoa Cabanes de Sierra Leona.

En quant al marxandatge, aquesta Fira d’Agost s’han repartit un total de 22.000 polseres, 10.000 ventalls, 3.000 motxilles i 3.000 punts de lectura. A més a més, com a novetat, el fotoràpid instal·lat ha realitzat un total de 3.000 fotografies amb el logo de la campanya.

Des de la Regidoria de Dona i Igualtat han volgut remarcar també les actuacions de dones que han tingut els diferents espais. El dia 15 d’agost va actuar al festival Al Ras el grup JazzWoman, conegut per la seua tasca a l’hora de posar la dona en el panorama musical valencià amb lletres contra el masclisme, mentre que el dissabte 17 el grup El Diluvi va participar al concert de la Nit Jove al Camp de la Murta. Ja el dilluns 19, a aquest mateix espai, tenia lloc el concert de la cantautora i compositora manxega Rozalén, amb temes com “La puerta violeta”, que s’ha convertit en tot un himne contra la violència de gènere.

“Aquesta campanya seria impossible d’assolir sense la gran tasca realitzada pels voluntaris i voluntàries que han col·laborat”, ha explicat la regidora de Dona i Igualtat Lena Baraza, qui ha remarcat que “El ‘No és No’ visibilitza la violència de gènere i la lluita feminista”. Segons la regidora “La campanya és ja inherent a la fira de Xàtiva, i ha passat a formar part de totes i tots, tant dels ciutadans i ciutadanes de Xàtiva com dels visitants que any rere any se sumen a aquesta iniciativa”.

Cal ressaltar que la Fira de Xàtiva ha tancat la seua edició 2019 sense cap agressió d’aquest caire.

WhatsApp Portal de Xàtiva