La brigada de serveis públics ultima les actuacions del Pla de Sostenibilitat d’Infraestructures

403

Reig: “hem actuat en tots els barris de la ciutat, a demanda dels veïns”

La brigada de serveis públics ultima les actuacions en via pública corresponents a la primera fase del Pla de Sostenibilitat d’Infraestructures (PSI). El regidor de l’àrea, Ignacio Reig, ha valorat positivament els resultats d’aquestes actuacions pel que fa al manteniment dels serveis públics bàsics de la ciutat. Segons Reig, “estem molt satisfets del treball desenvolupat per les persones assignades al PSI. Hem intervingut en tots els barris de la ciutat, duent a terme actuacions de manteniment que eren necessàries i havien estat deixades de banda. Ara, estem actuant a demanda dels ciutadans, de les associacions de veïns i d’altres regidories. Esperem mantenir aquest nivell d’activitat al llarg de tota la legislatura”.

Entre les actuacions més recents es troba l‘habilitació d’un nou pas de zebra en Baixada de l’Estació que facilita creuar aquest carrer en un punt d’alta afluència diària de públic, ja que es troba molt pròxim a l’estació de tren i a la parada de taxis.pla-sostenibilitat-infrastructures-portal-de-xativa-1 Els treballadors municipals també han restaurat la tanca que separa Sant Feliu dels parc arqueològic de l’Aljama, a la Costa del Castell. Els treballs han consistit en remodelar la tanca, que es trobava en estat d’abandonament, mitjançant la soldadura de tubs de ferro en tot el perímetre. D’aquesta manera, es millora l’aspecte i la seguretat d’un punt molt transitat per turistes i caminants.

En el capítol de reparació de voreres, tal com es va informar la passada setmana, ja han començat els treballs d’ampliació dels accessos al Camp Murta. Així mateix, s’ha actuat en la reparació de la vorera d’accés al centre de salut d’Ausiàs March. Actualment, s’estan reparant escocells i reposant arbrat a la plaça de l’Almàssera i a l’avinguda Acadèmic Maravall, on, a més, s’està construint la base per a la futura ubicació del monument dedicat a l’insigne professor que dóna nom a l’avinguda.

Pel que fa a les actuacions de manteniment de la xarxa d’aigua potable, les pròximes intervencions consistiran en substituir un tram de la canonada principal que travessa l’avinguda de Selgas i la reparació d’una instal·lació deficient en el carrer Ventura Pascual.

Altres actuacions previstes o en execució són la construcció d’una rotonda en el polígon junt a Mercadona, la construcció d’estanteries d’obra en la seu de l’Associació de Veïns del Barri Nordoest, el cobriment d’una jardinera en Abu Masaifa, cobrir amb formigó imprés la piscina xicoteta de la Murta i finalitzar la pintura del carrer Carneros.

WhatsApp Portal de Xàtiva