La Bliblioteca municipal de Canals habilita un punt d’intercanvi lliure de llibres

824

La Biblioteca Pública Municipal de Canals presentarà demà coincidint amb la I Trobada de la Setmana Cultural, una nova iniciativa cultural a la comarca com és l’habilitació d’un punt de crossbooking (punt d’intercanvi lliure de llibres). La idea és la de deixar llibres a aquest punt perquè ho arrepleguen altres lectors, que després faran el mateix. “Deixar viatjar lliurement als llibres perquè puguen ser trobats per altres persones”, ha assenyalat l’edil de Cultura, Celia Ibáñez.

Al nou punt, que estarà ubicat al hall de la segona planta de la Casa de la Cultura Ca Don José on es troba la Biblioteca Municipal, la gent que vulga podrà deixar llibres de la seua propietat i cedir-los gratuïtament a altra gent per compartir el plaer de la lectura.

Aquesta iniciativa, molt en voga en països anglosaxons i també en espais públics de grans ciutats, és una aportació cultural important, ja que els llibres són aportats per la gent, i l’intercanvi es lliure. El que es pretén en iniciatives com aquestes és, com ha explicat Ibáñez: “Multiplicar les lectures i augmentar el nombre de llibres per a qualsevol persona del poble, tot això a banda del circuit reglat dels llibres de la Biblioteca”.

Clinica Fertilidad Xàtiva