Solopizza Xàtiva

PoolWork Xàtiva

La Biblioteca municipal de Xàtiva ha organitzat per a la propera setmana una activitat amb motiu de la celebració del Dia del Llibre, que es commemora cada 23 d’abril, dins de la programació que s’ha preparat per part de l’Ajuntament.

En aquest cas, la cita tindrà lloc el dijous 22 d’abril, a les 18 hores, i consistirà en un espectacle de titelles gegants per a tots els públics amb el nom de «On estan els monstres?», a càrrec de la companyia Disparatario.

L’acte tindrà lloc al pati de la Casa de Cultura, i l’aforament és limitat pel que caldrà recollir les entrades gratuïtes a la Biblioteca municipal. En cas de superar-se l’aforament permès a aquest espai, es podria habilitar un espai més ampli a l’aire lliure per tal de poder acollir a totes i tots els interessats, del que s’informaria als efectes oportuns.

D’altra banda, cal recordar que el mateix divendres 23 d’abril es presentaran al pati de la Casa de Cultura els guanyadors de la XXXV edició dels Premis Literaris Ciutat de Xàtiva (2019), amb la presència dels seus autors. Les places són limitades i les invitacions es poden recollir a la Casa de Cultura.

Per últim, el dissabte 24, a les 12 hores, es presentarà el llibre Curts de la guerra civil 2 (també al pati de la Casa de Cultura), a càrrec del seu autor Paco Martínez.

WhatsApp Portal de Xàtiva