La Biblioteca Municipal de Xàtiva celebra el seu 75 aniversari

74

Solopizza Xàtiva

Centelys

PoolWork Xàtiva

Actualització: Malauradament, a causa de les previsions meteorològiques per a demà divendres 12 de maig, s’ha decidit ajornar l’espectacle Vila Fabulae. No obstant això, des de la Biblioteca Municipal de Xàtiva, volem donar una alternativa atractiva per a totes les famílies que tenien previst acudir.

A la primera planta de l’edifici, a les 18:30 hores, gaudirem de contes i música en directe a càrrec de Xano-xano. Les artistes Eva i Ester Andújar ens presentaran una proposta dinàmica i lúdica inspirada en l’obra del meravellós il·lustrador holandés Leo Lionni, tot un referent en el món de la literatura infantil. Quasi una hora d’històries i melodies on els assistents podran disfrutar dels personatges de Lionni, dolços i divertits.

Aviat es facilitarà una nova data per a l’espectacle Vila Fabulae.

El pròxim divendres 12 de maig, a partir de les 17:00 hores, es realitzaran diferents activitats infantils al pati de la biblioteca. Gaudirem de tallers, jocs i actuacions de contacontes amb motiu del 75 aniversari de la Biblioteca Municipal de Xàtiva.

Sens dubte, la millor manera de celebrar aquesta data tan important i garantir propers aniversaris, és fer-ho acompanyats dels més menuts que, a fi de comptes, són els futurs lectors.

La Biblioteca Municipal de Xàtiva va ser inaugurada oficialment el 12 de maig de 1948.

WhatsApp Portal de Xàtiva