La Biblioteca Municipal de Xàtiva acull aquest dijous la presentació del llibre «Indòmit» de Tomàs Llopis

Es tracta d’una novel·la històrica al voltant del personatge de Rodrigo Hurtado de Mendoza, marqués de Zenete i senyor d’Alberic i Aiora

72

Solopizza Xàtiva

La Biblioteca Municipal de Xàtiva albergarà aquest dijous 10 de novembre la presentació del llibre «Indòmit», de Tomàs Llopis, en un acte que tindrà lloc a les 19 hores i en el qual participaran tant l’autor com el professor i escriptor Toni Espí.

El llibre és una novel·la històrica sobre un personatge fascinant, Rodrigo Hurtado de Mendoza, marqués de Zenete, senyor d’Alberic i Aiora, posseïdor d’una personalitat inquieta, un home excèntric, capriciós i rebel, víctima de les contractacions del trànsit de l’edat mitjana al renaixement, que l’obligaren a ser un senyor medieval amb una mentalitat renaixentista.

Cal destacar que aquest va ser un personatge vinculat a Xàtiva per l’episodi històric de les Germanies i pel seu enfrontament defensant les forces realistes amb Vicent Peris, capità general dels agermanats l’any 1521.

La presentació d’aquest volum s’inclou dins del cicle «Converses a la Biblioteca» que periòdicament organitza la regidoria de Biblioteca.

WhatsApp Portal de Xàtiva