Solopizza Xàtiva

PoolWork Xàtiva

La Biblioteca Municipal de Xàtiva ha ideat una proposta per tal de contrarestar la interrupció dels serveis que presten habitualment, i que coincideix a més amb la proximitat del Dia del Llibre que se celebra el 23 d’abril.

En aquest sentit, des de la Biblioteca Municipal animen a omplir les xarxes socials amb fotografies dels usuaris i usuàries, i de tota la gent que vullga sumar-se a la iniciativa, amb el llibre que estan llegint en aquests dies de confinament, o bé, amb el seu llibre preferit.

«No volem perdre el contacte amb els nostres usuaris i les nostres usuàries, i per això proposem que ens ajuden a omplir les xarxes socials de lectures en aquests dies en els que ens toca estar a casa», apunten des del servei de Biblioteca.

Les fotografies es poden enviar a l’adreça biblioteca@ayto-xativa.es, o simplement publicar-les a les xarxes socials amb l’etiqueta #BibliotecaXàtiva. D’aquesta manera, les imatges es publicaran tant a la web del servei de Biblioteca com a les xarxes municipals de l’Ajuntament de Xàtiva.

WhatsApp Portal de Xàtiva