PoolWork Xàtiva

L’equip infantil-cadet del Ciutat de Xàtiva CFB ha començat amb bon peu la competició oficial. Dissabte passat, les jugadores dirigides per Alba Revert es van desplaçar a l’Alcúdia per a disputar el seu primer partit de lliga que va finalitzar amb el resultat favorable de 2-5. El duel va començar amb gol per a les locals, però les de Xàtiva no van tardar a fer la rèplica amb un gol de María Gumilla. La primera meitat va continuar sent molt disputada i les de l’Alcúdia es van tornar a avançar, però Mencía aconseguiria el 2-2 en el minut 38. En la segona meitat, la possessió va ser majoritària per a les del CDX, aconseguint sentenciar el partit amb gols de Mencía i Daniela Ramírez (2).

D’altra banda, l’equip amateur que entrena Rocío Hervás va perdre 3-2 contra el CF Marítim “C”. El duel va estar molt disputat. Les del CDX van tindre la possessió durant tot el partit amb nombroses ocasions de gol. En la primera part, les xativines van començar amb molt bon ritme, creant ocasions des del primer minut, però les de València van saber aprofitar les poques ocasions que van tindre, aconseguint aribar 3-0 al descans. En la segona meitat, les de Rocío van demostrar una gran mentalitat, aconseguint explotar el seu millor joc que va portar al 3-2, amb gols de Maria Sanchis i Mireia després d’una gran assistència de Laura Llobell.

Per últim, l’equip femení de futbol 8, que comanda Nerea Quesada, no ha disputat cap amistós aquest cap de setmana. Les jugadores segueixen amb els entrenaments per a començar la lliga el pròxim 15 de novembre.