Montaverner demana que no es retallen els horaris ni les inversions de la linea Xàtiva – Alcoi.

69

Comunicat de l’Ajuntament de Montaverner

Esta setmana, des de l ́Ajuntament de Montaverner, farem arribar a les autoritats competents una carta reclamant que no retallen els horaris de la linea de tren Xàtiva- Alcoi, ja que amb els nous horaris que començaren a aplicar-se el 22 de juny s ́ha reduit la frequència de pas d ́este tren.

Al mateix temps volem denunciar el mal servei que està prestant Renfe en aquesta línia de tren Xàtiva-Alcoi ja que el tren deixa de passar en repetides ocasions i no s’avisa a l’Ajuntament per a justificar-ho, i per tant, no podem avisar als usuaris que es queden tirats moltes vegades a l’espera del tren, provocant aquest fet que la gent de no confie en el servei i ha de recórrer al transport particular o cercar altres alternatives.

Renfe pot pensar que no hi ha trens perquè no hi ha gent, però des de l’Ajuntament es veu des d’una altra perspectiva, no hi ha gent perquè no es presta un servei eficient.

Si que és veritat que des d’aquest Ajuntament s’han fet reiterades campanyes defensant el transport públic, però ara com la línia Xàtiva-Alcoi és una línia en decadència i total abandono tan sols pot reafirmar-se en què Renfe no presta un bon servei en aquesta línia.

Per tant amb aquesta línia una mica abandonada per part de Renfe els pobles de l’interior es quedem amb una connexió entre ells i a València capital molt deficitària.

Quedem a l’espera que se solucionen el mes aviat possible aquests problemes i que ojalà tots els pobles afectats ens unim de manera ferma en la defensa del nostre tren.

WhatsApp Portal de Xàtiva

Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva