L' Ajuntament d'Ontinyent oferirà aquest estiu pràctiques remunerades a 28 estudiants

Solopizza Xàtiva

Centelys

Un total de 28 estudiants de diverses especialitats realitzaran pràctiques formatives remunerades durant l’estiu a l’Ajuntament d’Ontinyent dins el programa “La Dipu et Beca”, cofinançat pel consistori i la Diputació de València. El regidor d’Educació, Óscar Borrell, destacava que “és una oportunitat per als estudiants d’adquirir una experiència molt significativa de treball, i adquirir un coneixement molt valuós de cara a la seua vida professional”, explicava.

Els i les 28 estudiants estaran en pràctiques en l’Ajuntament d’Ontinyent al període del 1 de juliol al 31 d’agost, amb una remuneració de 500 euros bruts mensuals, contemplant al seu contracte la cotització a la Seguretat Social. Les bases es poden consultar ja a la web municipal, www.ontinyent.es, podent presentar-se les sol·licituds del 10 al 14 de juny per part dels aspirants, que podran ser estudiants de les diferents titulacions que consten a les bases.

La Dipu et Beca ofereix a través de l’Ajuntament d’Ontinyent 7 per a Cultura, Joventut, Biblioteca i el museu MAOVA; 6 per a Benestar Social; altres 5 per al departament d’Esports; 4 beques per a funcions administratives; 4 per a Turisme i 2 per a Videoteca. “La Dipu et beca” forma part del Pla Estratègic per a la Gestió del Talent Jove posat en marxa la Diputació de València amb l’objectiu de diversificar i dignificar les beques que atorga la corporació provincial.

WhatsApp Portal de Xàtiva