Solopizza Xàtiva

Centelys

PoolWork Xàtiva

El pròxim 9 de juliol, a les 19:30, en el teatre Echegaray d´Ontinyent, tindrà lloc el segon concert de la temporada 2022 de l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent. Una orquestra que continua delectant-nos amb la seua música, posant de manifest, una vegada mes, l’èxit d’un projecte formatiu amb més de vint anys d’història que no sols reforça l’aprenentatge en les aules, sinó que dóna l´oportunitat de créixer a centenars de jóvens d’Ontinyent, de la Vall d’Albaida i de tota la Comunitat Valenciana a través de beques de formació amb els millors de la matèria, i brindant als seus components l’oportunitat de poder tocar de la mà de solistes i directors referents en l’àmbit nacional i internacional.

En aquest segon concert anomenat “Sons d’arpa”, podrem gaudir del so d’un instrument catalogat com celestial, per molts, i considerat com un dels més difícils de dominar. Un instrument del qual es desconeix la seua antiguitat i que a pesar d’haver-se fet molt popular en l’edat mitjana pels trobadors, podem remuntar-nos a l’antic Egipte o l’antiga mesopotamia per a trobar els seus orígens. Un so romàntic i dolç en algunes ocasions i fort i estrepitós en altres, amb el que els assistents podran connectar a través de peces cuidadosament seleccionades com “Variations pastorals sud un vieux noel” de Marcel Samuel-Rousseau, “Aria in classic” de Marcel Grandjany, o “Festival music” de Joan Martorell; totes elles amb un solista de l’altura de Jaume Gimeno, músic valencià i actual solista de la Universal Symphony Orchestra i de l’Orquestra Lírica de Castelló, que ha treballat amb artistes com Formentor Sunset Classic, María José Montiel, Ainhoa Arteta, Thomas Hampson, Raphael, Estrela Morent, Soraya, Avishai Cohen o Michael Nyman.

​​Segons Lluís Muñoz, codirector d’AD LIBITUM “estem segurs que serà un concert que farà connectar al públic amb moltes emocions, i que els transportarà a moments o inclús llocs ficticis en què retrobar-se amb ells mateixos”.

Este concert estarà dirigit per Toni Úbeda Soler, músic albaidí i trombó Solista de la València Brass Band a més de director titular de la Banda Artístico Cultural de Montaverner, de la Banda Unió Musical Benissodense, de la Banda Jove Associació Unió Musical de Bocairent i director convidat de la Banda Unió Musical Benicadell de Castelló de Rugat.

Aquest serà el segon dels quatre concerts de què podrem gaudir al llarg del 2022 gràcies al treball d’AD LIBITUM, de Caixa Ontinyent i de l’Ajuntament d´Ontinyent com a socis principals i a totes les empreses i particulars, que cada temporada fan de mecenes dels músics de l’orquestra a través dels abonaments anuals. Col·laboracions sense les quals tot este projecte no seria possible.

Per a totes aquelles persones que desitgen assistir als pròxims concerts i col·laborar en el projecte, encara poden abonar-se per 35€ als 3 concerts restants, I per a aquells que només vulguen assistir el dia 9 de juliol, ho podran fer comprant l’entrada individual per 13€ en taquilla o a l’escola AD LIBITUM (carrer de Pius XII, 40, porta 1, 46870 Ontinyent, València). També pots reservar telefònicament en el 96 291 42 24 o a través de Whatsapp 635 44 22 05, de dilluns a divendres en horari de 9 a 13:30 i de 16:30 a 20:00.

WhatsApp Portal de Xàtiva