Solopizza Xàtiva

  • La jove xativina Yaiza Diego encapçala la nova Comissió Executiva Local
  • Rafa Penadés s’acomiada de l’organització després de quasi 10 anys amb unanimitat favorable al voltant de la seua gestió

Joves Socialistes de Xàtiva ha renovat per unanimitat la seua Comissió Executiva Local. La nova direcció està formada per Merce Huerta, presidenta; Yaiza Diego, secretària general; Adrián López, secretari d’organització; i Gerard Aguado, tresorer.

Per la seua banda, en la mateixa assemblea es va acomiadar Rafa Penadés, qui deixa l’organització juvenil després de quasi 10 anys de militància activa, en haver complit l’edat límit que s’estableix per a romandre en aquesta. La gestió de Penadés durant aquest període va ser aprovada per unanimitat de tota la militància.

A més, a l’assemblea van participar Roger Cerdà, alcalde de Xàtiva; Xelo Angulo, secretaria general del PSPV-PSOE de Xàtiva; Lena Baraza, regidora de Joventut de l’Ajuntament de Xàtiva; Benja Mompó, secretari general de Joves Socialistes del País Valencià; i Abel Martí, secretari general de Joves Socialistes de la Costera-la Canal de Navarrés.

En les diferents intervencions es va destacar el treball realitzat durant els darrers anys a l’organització política juvenil, així com la gran evolució que han tingut les polítiques juvenils a Xàtiva des que el govern xativí és socialista. A més, es va coincidir en la importància de la participació activa en la política del col·lectiu jove com a motor essencial de transformació social.

Per tant, des de l’agrupació juvenil s’anima a tota la joventut xativina a formar part i participar en Joves Socialistes de Xàtiva, contactant per correu electrònic (xativajspv@gmail.com) o xarxes socials (Facebook: Joves Socialistes Xàtiva; Twitter: @josocdexativa; i Instagram: @josocdexativa).

WhatsApp Portal de Xàtiva