Solopizza Xàtiva

Centelys

La Regidoria de Joventut ha fet pública la programació per als mesos de març i abril de 2020, en la que es segueix apostant per una àmplia oferta d’activitats i tallers atenent les demandes de la joventut.

Durant tot el mes tindran lloc tallers molt variats al Centre Social Joventut, Oci i Cultura (JOC), amb activitats feministes, tallers de cuina, tornejos o el Dia de la visibilitat trans entre d’altres. A més a més, també cal destacar que aquest cap de setmana estarà ple d’activitats en commemoració del Dia de la Dona.

Pel que fa a les activitats que es realitzaran a la Casa de la Joventut, destaca una jornada de formació per als Corresponsals el dissabte 4 d’abril i dos tallers relacionat amb el treball: «Ocupa’t: Perfil professional». on la gent aprendrà a fer un currículum i els recursos necessaris per a accedir a l’ocupabilitat i que es realitzarà el dijous 26 de març a les 11 hores; i «Ocupa’t: Recerca activa» on podran aprendre a fer una cerca d’ocupació per xarxes, i que es celebrarà el dijous 2 d’abril a les 11 del matí. Cal destacar també la celebració de la Fira de l’estudiant el dijous 30 d’abril en horari de 9 del matí a 14 de la vesprada.

Aquests mesos també s’han organitzat dos concursos per part del Consell de la Joventut, un és del de Selfie Faller (del 10 al 20 de març amb huit premis de 50 euros), i l’altre és un concurs per al disseny del nou logotip de l’associació d’escalèxtric Slot La Costera amb un premi de 100 euros. Per a més informació dels concursos cal visitar la pàgina del Consell de la Joventut cjxativa.org.

També s’ha organitzat un viatge a PortAventura del 18 al 20 d’abril. El seu cost és de 175 euros per a joves amb carnet jove i 195 euros per a adults, que inclou l’autocar d’anada i tornada, entrada 3 dies al parc més 1 accés per persona a Ferrari Land, hotel dins del parc i mitja pensió (desdejuni i sopar) junt a l’assegurança de viatge i guia. A més hi ha un suplement d’habitació doble de 15 euros per persona.

Pel que fa a la formació, està previst un curs d’informàtica de processament de textos per als dies 30 de març, 1 i 2 d’abril en horari de 17 a 20 de la vesprada i un preu de 25 euros amb Carnet Jove i 35 euros per a adults.

Per últim aquests mesos hi haurà 3 exposicions: la primera del 3 al 25 de març de la Revista ASSOCIATS 2019, organitzada pel Consell de la Joventut; la segona del 27 de març al 17 d’abril on s’exposaran els Cartells del Concurs del Dia de la Dansa organitzada per la Regidoria de Joventut i els participants del concurs; i l’última exposició del 21 d’abril al 22 de maig anomenada Llibres d’Artista la qual estarà realitzada per l’alumnat del batxiller artístic de l’IES Josep de Ribera.

Per a més informació, l’horari d’atenció del Centre d’Informació Juvenil és de 10 a 13 hores de dilluns a dissabte i dilluns a divendres de 17 a 20 hores. No obstant això, la Casa de la Joventut ofereix les sales d’estudi amb horari interromput de 8 del matí a 21 de la nit. Els telèfons d’atenció són el: 962281803 o 962274342 i el correu electrònic: joventut@ayto-xativa.es.

WhatsApp Portal de Xàtiva