La programació continua oferint cursos, activitats, viatges, concursos i tallers molt variats.

Per una banda, es poden veure les activitats que es realitzaran al JOC els caps de setmana. Durant tot el mes tindran lloc tallers molt variats (henna, anime, cinema, joieria, berenar amb productes típics, confecció de catifes, etc.). I també es realitzarà d’un cap de setmana coreà, on hi haurà tallers d’escriptura, cuina, ball i karaoke. A més a més, també cal destacar que el dia 23 de març a la vesprada tindrà lloc un campionat de consoles. El cap de setmana del 12 d’abril serà temàtic de la cultura brasilera amb percussió, cuina i art brasiler.

Pel que fa a les activitats que es realitzaran a la Casa de la Joventut recordem que encara s’estan realitzant les inscripcions per al JOOP, el programa Jove Oportunitat, en col·laboració amb l’IVAJ i el Fons Social Europeu. A banda dels tallers d’edició de vídeo i fotos i de tècniques d’il·lustració, cal destacar una visita guiada al Convent de Santa Clara per al divendres 22 de març a les 13h, així com la celebració de la Fira de l’estudiant el 12 d’abril i la presentació de la nova marca de la Casa de la joventut el 5 i 6 d’abril.

Fins al 8 de març és la data límit d’entrega dels concursos de Cartell de la Setmana Cultural de l’associació d’ames de casa i consumidors Tyrius i del concurs de Cartells: “Abril: mes de la dansa”. Per altra banda, des de l’1 fins al 20 de març el Consell de la Joventut organitza el Concurs de Selfies fallers.

També s’ha organitzat un viatge multiaventura al Pirineu aragonés (Osca) per als dies 20 a 24 d’abril. Amb 300€ amb Carnet Jove està inclosa la pensió completa, així com activitats a realitzar de multiaventura, com visita a l’antiga estació de Canfranc, ràfting i canoes, gimcana i paintball, a més d’assegurança de viatge i guia.

Pel que fa a la formació, de l’1 al 12 d’abril tindrà lloc el curs de prevenció del “bullying” en activitats de temps lliure infantil i juvenil, totes les vesprades de 17h a 20h. A més a més, del 6 al 13 de maig es realitzarà el curs de menjador escolar en horari de matins de dilluns a divendres de 9:00h a 14:00h, tots dos per un preu de 50€ amb Carnet Jove. El 18 de maig també es realitzarà el curs de manipulador d’aliments amb un preu de 10€ amb Carnet Jove en horari de 10h a 14h i de 25€ en adults.

Per a més informació, l’horari d’atenció del Centre d’Informació Juvenil és de 10h a 13h de dilluns a dissabte i dilluns a divendres de 17h a 20h. No obstant això, la Casa de la Joventut ofereix les sales d’estudi amb horari interromput de 8h a 21h de la nit. Els telèfons d’atenció són el: 96/2281803 o 96/2274342 i el correu electrònic: joventut@ayto-xativa.es

Programació Joventut