Joventut organitza un curs de dinamitzador de ludoteca

Divendres comença un taller de producció de fanzines

271

La nova programació trimestral juvenil ens presenta un curs de dinamitzador/a de ludoteca, a partir de recursos i jocs d’expressió globalitzadora per a la dinamització d’activitats de temps lliure en equipaments socioculturals.

Aquest curs s’ha postposat per les dates 25, 26, 27 i 28 d’abril i 2, 3, 4 i 5 de maig. Les inscripcions estan obertes. Per inscriure’s s’hi ha de passar per la Casa de la Joventut de Xàtiva o cridar al centre d’informació juvenil: 962274342.

El curs consta de 30 h i està homologat per l’escola d’animació Abast. L’horari serà de vesprades, de 16 h a 20 h a la Casa de la Joventut. El preu és de la inscripció és de 50€.

Aprendre a editar un fanzine
D’altra banda, des de la Casa de la Joventut s’ha organitzat un taller anomena’t “Plega, grapa, fanzine i repeat!” amb la col·laboració de Madafaka & The Toxie Kiwis. En el taller s’aprendrà a fer un fanzine, és a dir, una publicació temàtica realitzada per i per a aficionats a la música, el còmic, la ciència ficció, la literatura, la fotografia, l’esport, els animals, la política, l’arquitectura, la il·lustració i qualsevol altre camp susceptible de generar un discurs independent i alternatiu per part de qui ho crea. El preu del taller és de 5€ i tindrà lloc els dies 31 de març i 1 i 8 d’abril, vesprades de 17-20h i matins de 10 a 13h.

WhatsApp Portal de Xàtiva