Joventut organitza un curs d’Aula Matinal de forma online entre el 16 i el 27 de novembre

El curs, amb un preu de 50 euros amb carnet jove i 60 per a adults, tindrà una durada de 30 hores i l’horari és lliure per a cada persona

185

La Casa de la Joventut de Xàtiva ha organitzat un curs d’Aula Matinal, que es desenvoluparà de manera online entre el 16 i el 27 de novembre, amb una durada de 30 hores.

L’aula matinal és un servei de recolzament a les famílies que consisteix en l’Atenció Educativa als xiquets i xiquetes en etapa d’Educació Infantil i Primària entre les 7:30 i les 9 hores, abans de l’obertura dels centres educatius, i especialment ideat per a cobrir les necessitats de pares i mares que comencen prompte a treballar.

«Tot i les condicions sanitàries que tenim a Xàtiva, continuem treballant en l’oferta formativa per als i les joves de la ciutat. Vull donar molta importància a aquests cursos, que faciliten la cerca de treball, pel que creguem necessari dotar d’aquests instruments a la nostra població juvenil», ha manifestat la regidora de Joventut Lena Baraza.

L’horari és lliure per a cada persona, i el curs té un preu de 50 euros amb carnet jove i 60 per a adults. Per a inscriure’s o sol·licitar més informació es pot enviar un correu a joventut@ayto-xativa.es.

WhatsApp Portal de Xàtiva