Joventut organitza més d’una desena de cursos presencials per a l’any 2023

Es realitzaran cursos de manipulador/a d’aliments, MAT, aula matinal, educador/a de menjador escolar, interpretació de llengua de signes, animació lectora i intervenció educativa a centres de dia

157

Solopizza Xàtiva

Centelys

L’Ajuntament de Xàtiva ha organitzat, a través del departament de Joventut, una programació anual de cursos socioculturals de caràcter presencial, els quals s’iniciaran el mes de març i s’allargaran fins a finals d’any, un d’ells fins a març de l’any vinent.

Es faran al llarg de l’any dos cursos de Manipulador/a d’aliments, celebrant-se el primer d’ells el 20 de maig i el segon el 16 de setembre. Tots ells tindran quatre hores de durada (de 10 a 14 hores).

Al mes de març (del 20 al 31) es realitzarà un curs d’Aula matinal, amb horari de 17 a 20 hores. Aquest curs es replicarà del 16 al 27 d’octubre en les mateixes condicions.

Per altra banda, al mes de juliol (del 3 al 28) s’iniciarà un curs de MAT (Monitor/a d’Activitats de Temps Lliure) intensiu que tindrà lloc de dilluns a divendres de 9 a 14 h. El curs es repetirà començant el 14 d’octubre de 2023 i finalitzant el 9 de març de 2024, però en modalitat normal, amb horari els dissabtes de 9 a 15h.

Altres cursos que es repetiran al llarg de l’any són el d’Educador/a de menjador escolar, que es durà a terme del 18 d’abril al 2 de maig i també del 4 al 15 de desembre. I, per altra banda, el curs d’Animació lectora, que es durà a terme del 8 al 19 de maig i també del 6 al 17 de novembre. En els dos cursos l’horari serà de 17 a 20 hores.

Per últim, el curs d’Interpretació llengua de signes es realitzarà del 22 de maig al 2 de juny, i el curs d’Intervenció educativa en centres de dia es realitzarà del 6 al 17 de novembre. Els dos en horari de 17 a 20 hores.

Pel que fa als cursos de valencià, aquests continuaran oferint-se, però es publicaran segons les dates de les convocatòries, per tal de preparar-los de forma adient.

Les persones interessades a apuntar-se en algun dels cursos o en obtindre més informació poden contactar amb la Casa de la Joventut de Xàtiva al número de telèfon 962274342 o al correu electrònic joventut@ayto-xativa.es.

WhatsApp Portal de Xàtiva