Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

La Regidoria de Joventut i el Consell de la Joventut ofereix eixides i activitats per a qui li agrade viatjar. En aquesta nova programació de març, abril i maig l’oferta és molt variada i adaptada a tot tipus de butxaca i disponibilitat. L’oferta recull des d’excursions d’un dia, com visitar Quesa per veure les seues pintures rupestres o passejos per conéixer la nostra comarca, que inclou la pujada a la creueta de la Serra Vernissa i contemplar les espectaculars vistes que ofereix de la Vall de Montesa i la Vall d’Albaida; o visitar El Puig i el seu patrimoni cultural.
via-ferrata-2-portaldexativaTambé hi ha activitats diferents com la Via Ferrata de Tous, una eixida per als amants del manga al saló del Manga de València o viatges com al Delta de l’Ebre i PortAventura o a la Serra d’Albarrasí per gaudir, passar-ho bé i gaudir de la bellesa paisatgística de la geografia espanyola.
En aquest mes d’Abril els joves podran gaudir de l’activitat de Via Ferrata el 15 d’Abril amb material, assegurança i guia especialitzat per tan sols 20 €; una visita a les pintures rupestres de Quesa el 16 d’Abril amb dinar, assegurança i guia especialitzat també per tan sols 20 €; un viatge jove al Delta de l’Ebre i PortAventura del 22 al 24 d’Abril amb transport, allotjament, guia i entrada al parc, tot per soles 170 € (150 € amb carnet jove) i 200 pels adults o un viatge d’anada i tornada a la Serra d’Albarrasí amb transport i visita guiada per soles 25 € per a joves (20 amb carnet jove) i 30 € adults.
Les inscripcions ja estan disponibles a la Casa de la Joventut. El pagament es farà per compte bancari una vegada es confirme la possibilitat de realització del viatge per haver suficients inscripcions. L’horari del Centre d’Informació Juvenil és de dilluns a dissabtes matins de 10 h a 13 h, vesprades de 17 h a 20h.

WhatsApp Portal de Xàtiva