Apertuta JYSK Xàtiva

Solopizza Xàtiva

La regidoria de Joventut continua amb propostes amb les quals poder gaudir d’oferta cultural i lúdica des de casa durant aquest temps de confinament. Si fa uns dies la proposta que es va dur a terme va ser la d’uns webinaris amb informació bàsica i útil per als i les joves de Xàtiva, el nou projecte acosta als domicilis música local dels joves artistes, grups o Djs de la ciutat.

La proposta, que es publicarà a les xarxes socials d’Info Jove (Facebook i Instagram), va començar ahir dimarts amb un vídeo explicatiu de presentació a càrrec de la regidora de Joventut Lena Baraza qui va agrair a totes i tots els participants la seua predisposició, i va explicar que «aquesta idea ha nascut del registre d’artistes musicals que tenim a la regidoria de Joventut amb la intenció d’entretindre a la població de Xàtiva i mostrar la qualitat i la diversitat musical que tenim a la nostra ciutat».

En total participaran vora una desena de joves artistes i grups locals com ara María Sánchez Vílchez, Miryam Fasanar, Lai Badia, Lucía Molina, Javi Galán Patiño, DJ Vercher, The Handmakers, Noelia i Sara Fernández, i Dj Bruno Mateu. Els vídeos tindran una durada d’entre 2 i 4 minuts i oferiran una cançó o peça de l’artista o el grup.

Des d’InfoJove s’ha animat a tots els artistes musicals que encara no ho hagen fet, a inscriure’s al Registre d’Artistes Musicals joves de Xàtiva per tal de tindre’ls en compte en futures activitats.

WhatsApp Portal de Xàtiva