Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva

Els equips participants del València Bàsquet, Acadèmia Victor Claver, CB Cornellà, Joventut de Badalona, EM El Olivar de Saragossa i C.B.Genovés ens han ofert un meravellós espectacle de bàsquet aleví ,durant el darrer cap de setmana al Genovés.

Aquest any, l’assistència de públic a la final i al llarg de tot el cap de setmana ha estat de les més nombroses de totes les edicions anteriors, amb un Pavelló d’Esports ple de gom a gom i que confirmava el que s’esperava després d’interés que havia despertat el cartell d’equips d’aquesta catorzena edició. Açò demostra l’ alt nivell de joc, espectacularitat i prestigi que ha aconseguit el Torneig Aleví del Genovés.

Cal destacar el bon paper realitzat pel C.B. Genovés que ha estat un molt digne competidor, malgrat les diferències existents. “Gràcies xavals per l’esforç i la dedicació”, foren les paraules de l’entrenador local Salva Soler en finalitzar el Torneig. També, des del club es destacava la tasca realitzada per este entrenador, no tan sols en el torneig, sinó al llarg de tota la temporada, aconseguint un nivell de joc que li ha permés competir amb els millors equips de la Comunitat Valenciana. I com no la col·laboració desinteressada de tot el col·lectiu de pares d’aquest equips, sense els quals, en paraules del club, “el torneig no s’hagura pogut desenvolupar”

La final entre el Real Madrid i El València Bàsquet , va ser una autèntica lliçó de bàsquet en categories de formació. Després d’haver guanyat en els dos partits del dia anterior, tots dos es presentaven el diumenge per viure una final inèdita en el torneig mini del Genovés. El partit va començar amb una intensitat per part dels dos equips que ens preparava per a un partit èpic, dels que la gent que estima el bàsquet de formació li agrada veure, amb molt de ritme, encert, espectacle, gests tècnics impressionants…. A partir d’ací partit molt igualat, amb intercanvi de cistelles que li donava a la final una espectacularitat digna dels equips que estaven disputant-la. No obstant el Joventut sempre es va mantindré al capdavant el marcador encara que a falta de 20 segons l’Acadèmia Víctor Claver va encertar un triple de que col·locava als valencians a 1 punt. El Jovenut va saber mantindre la diferència i dos tirs lliures en els darrers segons van sentenciar el partit, per a acabar amb un resultat de 73 – 70 per als catalans.

És tot un luxe veure jugar a xavals de 12 anys amb eixes qualitats i nivell de joc. De segur que en el futur els veurem competint, a molts d’ells, en equips ACB i d’Europa , com tantes altres promeses que han passat pel Torneig i hui ja són realitats als Clubs capdavanters d’ACB, Noms com: Claver, P.Aguilar, Rabaseda, P.Tomàs, J.Franch, Jorge Sanz, Juanin Llorente, N.Llovet, Q. Colom, A. Ventura,G. Vives J.Creus Radovan Kouril, A. Abalde, Larry Abbia, D. Sabonis, Neno Dimitrijevic.. i d’altres en Lliga LEB.

Prèviament es va disputar el partit pel tercer i quart lloc que va enfrontar al València BC i al C.B:
Cornellà en un marcador a favor dels valencians per 71-61 i el 5é i 6é lloc que el jugaren el CB Genovés i el EM El Olivar de Saragossa, amb victòria per a l’equip aragonés.

La classificació final fou la següent :

  1. Joventut de Badalona
  2. Acadèmia Víctor Claver
  3. València B.C.
  4. C.B. Cornellà
  5. EM El Olivar Saragossa
  6. C.B. Genovés

El trofeu al jugador més valuós del Torneig fou per al jugador del Joventut de Badalona , Conrad Martínez i la millor jugadora per a Aina Ferri del C.B. Genovés.

La direcció del Club ens ha manifestat “ Des del Club Bàsquet Genovés volem donar les gràcies als equips participants i als seus Tècnics, així com també als membres col·laboradors, que sense ells NO seria possible la realització del Torneig : Ajuntament del Genovés, Patrocinadors i Sponsors ,als àrbitres i jutges de taula, al “speaker” Pasqual, al càmera del Club, als reporters gràfics, als conductors dels vehicles, als pares, i com no ,a la gent de la
col·labora a fer gran aquest Club.

Ens acomiadem fins el proper any i els esperem en el XVé Torneig Nacional de Cadet de Bàsquet del mes de Febrer”.

WhatsApp Portal de Xàtiva