Joventut estudia repetir el Last Zombie Day el 2018

478

Solopizza Xàtiva

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Canals, encapçalada per Ricardo Requena, ha confirmat que “es valorarà seriosament repetir el Last Zombie Day el 2018”. Segons ha afirmat l’edil, a hores d’ara, molta és la gent que “demanda repetir novament aquesta dinàmica i des de la regidoria estem estudiant poder reviure-la l’any vinent”.

Tanmateix ha subratllat que la satisfacció entre els participants, l’organització, els espectadors i la regidoria és elevada doncs els objectius plantejats s’han complit: “diversió sana, oci alternatiu, activitat saludable, dinamització comercial sobre tots en la branca hostaleria, visualització de Canals més com a poble acollidor per als centenars de visitants, etc.)”.

El de Joventut ha explicat que aquesta decisió d’estudiar la seua repetició es deu sobretot a l’èxit de participació (aproximadament 650 persones entre supervivents, zombies, militars, policia, actors, organització, etc.) i també al fet que el joc es desenvoluparà sense cap incident més enllà dels propis i habituals s’ha donat.

Finalment, Ricardo Requena ha comentat que “sempre que es planteja una activitat nova i ambiciosa com aquesta, o com fou en el seu moment la Food Truck, es corre el risc de no ser el que esperes que siga, però el treball previ d’anàlisi, estudi i viabilitat de l’activitat demostra que és important per complir objectius”.

WhatsApp Portal de Xàtiva