Joventut convoca un taller de certificats electrònics i firma digital

266

La Regidoria de Joventut i la Regidoria de Modernització de l’Ajuntament de Xàtiva organitzen un taller de certificats electrònics i firma digital el proper divendres 28 d’abril.

El taller tractarà dels diferents certificats electrònics (DNI electrònic, empremta digital, SMS i clau electrònica), que es poden sol·licitar en l’administració pública, diferenciant quin és cadascun, on es poden demanar i com s’utilitzen. A més, també s’explicarà com sol·licitar la firma digital, en quina entitat es demana, com s’instal·la a l’ordinador personal, per a què serveix i el quins són els seus usos. El taller té una clara finalitat pràctica ja que molts dels tràmits i documents administratius (mèrits, requisits fiscals, vida laboral, etc.) estan informatitzats i es realitzen en línia o via SMS. L’activitat es realitzarà el divendres 28 d’abril, d’11:00 a 13:00 h a la Casa de la Joventut.

Té un cost simbòlic de 2 euros. És necessària inscripció prèvia en la Casa de la Joventut o cridant al telèfon 96 227 43 42.

WhatsApp Portal de Xàtiva