El Joventut de Badalona presenta el seu equip per al XVé torneig aleví del Genovés.

936

Solopizza Xàtiva

Ja porta quinze edicions d’un Torneig que, una vegada més, pretén oferir el millor Bàsquet de Formació a tots els aficionats del Genovés , de les comarques veïnes i a tots aquells vinguts de tot arreu que vullguen gaudir d’un bàsquet de gran nivell.

El Joventut de Badalona ja ha presentat el seu equip, i ho farà amb un planter per intentar revalidar el títol aconseguit durant vàries edicions.

És un equip que porta participant en el torneig en totes les edicions, la qual cosa mostra l’interès d’aquest club per poder participar-hi .L’any anterior no va poder aconseguir, i aquest any vol tornar a emportar-se un guardó que es sumarà al recent campionat de Catalunya.

A més tres dels seus jugadors Adrià Cano, Conrad Martínez, Daniel Samit i Joel Pérez han estat campions d’Espanya amb la Selecció Catalana en el passat campionat estatal de seleccions autonòmiques a Cadis. Un planter atractiu i un joc molt vistós que de segur deleitarà a tots els assistents al Pavelló Municipal del Genovés.

Sempre és un encert ,i una garantia d’alt nivell de bàsquet, comptar amb la presència del Joventut al Torneig del Genovés, tan sols s’ha de pegar una ullada a la plantilla ACB d’aquest equip: Albert Ventura, Guillem Vives, Nacho LLovet, Àlex Barrera, Jose Nogués, Xabi López, Nenad Dimitrijevic, Agustí Sans o el propi Pol Molins formen part o han format part del primer equip, i tots ells han estat als diferents tornejos del Genovés. Aquest fet ens dona a entendre que ens trobem amb un club que aposta exclusivament per la pedrera. I no tan sols en quan a jugadors, si peguem ullada dels entrenadors que han eixit d’aquest club també podrem comprova el gran nombre de directors d’equip que hi ha repartits per tot arreu.

Aquest any es seurà a la banqueta de la Penya com a primer entrenador Héctor Sánchez, que torna al Genovés després d’haver estat vàries vegades d’ajudant a diferents equips del Joventut. Per tant, nivell en l’equip badaloní en la pista i també en la banqueta.

De segur que en anys posteriors alguns dels jugadors, que aquest any presenten per participar en el torneig del Genovés, formaran part del primer equip en temporades venideres.

Des del Club Bàsquet Genovés es vol fer una crida a tots els que estimen el bàsquet de formació per a assistir al Genovés i poder veure un Club que aposta per formar jugadors de qualitat i que des del primer torneig que es va organitzar en categoria aleví allà pel 2003, sempre ens ha aportat un bàsquet de qualitat.

Els 24 i 25 de juny són les dates marcades per a veure jugar al Joventut de Badalona al Pavelló del Genovés.

WhatsApp Portal de Xàtiva

Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva