Josu de Solaun oferirà un recital de piano al Reial Monestir de Santa Clara

La cita, gratuïta amb invitació, serà aquest divendres a les 20 de la vesprada

55

EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

L’església del Reial Monestir de Santa Clara acollirà aquest divendres 20 de setembre a les 20 de la vesprada un recital a càrrec del reconegut pianista d’origen basc, nascut a València, Josu de Solaun.

Aquest concert està patrocinat per la Diputació de València-Àrea de Cultura, dins del concurs Internacional de Piano Premi Iturbi de València, que celebra el seu 20º aniversari.

Es podrà accedir al concert mitjançant entrada-invitació que es podrà aconseguir en la Casa de Cultura de Xàtiva, fins completar aforament.

Josu de Solaun es va graduar a la Manhattan School of Music, on va tindre com a principal influència als pianistes Nina Svetlanova i Horacio Gutiérrez. És l’únic pianista d’Espanya en guanyar els prestigiosos premis Iturbi (València) i Enescu (Bucarest) i ha realitzat concerts a grans ciutats europees com Venècia, Sant Petersburg, Londres, París, Leipzig, Roma, Praga i per molts indrets d’Espanya; a més d’actuar a altres ciutats del món com Nova York, Washington, Ciutat de Mèxic o Taipei.

WhatsApp Portal de Xàtiva