Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

El cantaor gadità José Mercé protagonitza la cloenda de les Nits al Castell

Mercé cantarà a Xàtiva les cançons del seu nou treball ‘Doy la cara’

Una de les grans figures del flamenc serà l’encarregat de la cloenda de la vigent edició de les Nits al Castell. José Mercé torna a la carretera per presentar en directe les cançons del seu nou disc Doy la cara (Warner Music, 2016), estrenat el passat 27 de maig i que en juny es va col·locar directament al número 2 de la llista de vendes. El cantaor de Jerez de la Frontera tancarà el XIX Festival Internacional Nits al Castell de Xàtiva, presentant l’espectacle ‘Flamenco’, amb el que repassa les cançons de l’últim àlbum, però en el que oferirà també alguns dels seus clàssics. El concert del proper 23 de juliol serà la seua primera parada en terres valencianes.

En aquest darrer treball discogràfic, José Mercé versiona algunes de les cançons més reeixides del pop espanyol, i ho fa regalant-nos alguns duets dignes d’emmarcar. Diversos dels artistes més importants del pop hispà dels ‘80, ‘90 i ‘00 acompanyen a l’artista andalús, entre els que trobem Joaquín Sabina, Pablo Alborán, Alejandro Sanz, Álvaro Urquijo, Ainhoa Arteta, Chabuco, Andrés Calamaro, Jorge Drexler i Vanesa Martín.

Les entrades anticipades per a l’espectacle fa setmanes que estan esgotades, però els més matiners podran adquirir alguna de les poques entrades de taquilla el mateix dissabte de l’actuació a la Casa de la Joventut a partir de les 10h. El XIX Festival Internacional Nits al Castell de Xàtiva tanca amb aquest sold out una de les seues edicions més destacades

WhatsApp Portal de Xàtiva