Jornada informativa de garantia juvenil i JOOP

La Regidoria de Joventut junt amb el SERVEF ha organitzat una conferència informativa sobre la Garantia Juvenil i el programa Jove Oportunitat JOOP

63

La garantia juvenil és una iniciativa de la Unió Europea que pretén facilitar l’accés als i els jóvens al mercat de treball. Així, en aquesta xarrada, s’ha informat sobre els beneficis d’aquesta iniciativa com ara, l’orientació professional, millora de l’ocupabilitat, emprenedoria…, etc.

També, les tècniques de joventut, han explicat el programa JOOP (Jove Oportunitat). Aquest és un programa organitzat per l’IVAJ amb finançament europeu i l’objecte del mateix és la realització d’accions de motivació i orientació per a jóvens d’entre 16 i 21 anys que han abandonat els estudis.

El JOOP és un programa molt interessant per als i els jóvens que estan en aquesta situació, i que volen alliberar-se d’etiquetes que altres els han posat, descobrir què volen fer al seu futur, aprendre a creure en ells mateixos i a prendre les regnes de la seua pròpia vida. En aquest sentit, un o una coach serà l’encarregat o encarregada de dinamitzar la formació perquè siga atractiva i aprofitosa.

Des de la Regidoria de Joventut i el Centre d’Informació Juvenil de Xàtiva, animem a tots els jóvens i les jóvens d’entre 16 i 21 anys i que no estiguen estudiant ni treballant que vinguen a informar-se del programa, fins a meitat de febrer. El nostre horari d’atenció és de dilluns a dissabte de 10 a 13h i vesprades de dilluns a divendres de 17 a 20h.

WhatsApp Portal de Xàtiva